0547-271350

Tandheelkundig Team Koop levert mondzorg op hoog niveau. Kwaliteit, die vaak niet zichtbaar is, maar wel merkbaar. Uw gebit gaat langer mee en er zijn vaak minder (herhalings)behandelingen nodig om uw gebit in topconditie te houden.

Optimale werkwijze

Wij werken volgens een modern teamconcept waarin de taken verdeeld zijn tussen de tandartsen, de preventieassistenten en de paro-assistente. Zo ontstaat een optimale werkwijze waarbij elke behandeling die wij bij u uitvoeren, wordt verricht door de juiste vakman of -vrouw.

Gekwalificeerde zorg

Tandheelkundig Team Koop garandeert hoogstaande kwaliteit door te investeren in vakkennis, hygiëne en goede werkprocessen:

Vakkennis

Onze tandartsen zijn KRT-geregistreerd. Dit betekent dat zij doorlopend cursussen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en technieken.

Goede werkprocessen

Onze praktijk is gecertificeerd voor ISO 9001; al onze behandelingen, processen en administratie zijn nauwgezet geprotocolleerd. Regelmatig neemt een externe partij audits af om te controleren of wij conform de gestelde eisen werken.

Hygiëne

Wij werken volgens de WIP-richtlijnen. Deze richtlijnen zijn bedoeld voor infectiepreventie in de mondzorg.

Preventieassistente

“Het vak tandheelkunde is geweldig. Met preventieve zorg kunnen we gelukkig veel tandproblemen voorkomen en met persoonlijke aandacht stel ik de mensen gerust. Mijn dag is geslaagd als cliënten met een goed gevoel de praktijk verlaten.”