0547-271350

Wij geloven dat een stralend, gezond gebit haalbaar is voor iedereen. Dat begint met een goede voorlichting over gebitsverzorging en het tijdig nemen van preventieve maatregelen. Daarnaast dienen tandartsbehandelingen goed uitgevoerd te worden. Kortom: wat we doen, dat doen we goed. Een gezond gebit is dan ook vaak het resultaat van een goede samenwerking tussen u en ons.

Preventie

Zoals gezegd staat preventie bij ons hoog in het vaandel. Door goed te zorgen voor uw gebit, minimaliseren we het aantal behandelingen en investeert u in een plezierige oude dag. Preventie voorkomt problemen met eten en drinken en draagt bij aan een ongehinderd sociaal leven. 

Klantvriendelijkheid

Wij vinden dat een tandartsbezoek aangenaam zou moeten zijn en hebben daarom altijd aandacht voor uw wensen. Wij staan dan ook niet voor niets bekend als een klantvriendelijke praktijk waar ook kinderen en mensen met vrees voor de tandarts graag naar toe gaan. Wij houden regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek. Klik hier voor de resultaten van het laatstgehouden onderzoek.

Balieassistente

“Elke dag opnieuw sta ik voor de uitdaging een drukke agenda soepel te laten verlopen en nieuwe afspraken in te passen. Ondertussen heb ik intensief contact met onze cliënten en mijn collega’s. Mijn doel is ervoor te zorgen dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat. Een topdag begint én eindigt met een lach.”