0547-271350

Wij geloven dat een stralend, gezond gebit haalbaar is voor iedereen. Dat begint met een goede voorlichting over gebitsverzorging en het tijdig nemen van preventieve maatregelen. Daarnaast dienen tandartsbehandelingen goed uitgevoerd te worden. Kortom: wat we doen, dat doen we goed. Een gezond gebit is dan ook vaak het resultaat van een goede samenwerking tussen u en ons.

Preventie

Zoals gezegd staat preventie bij ons hoog in het vaandel. Door goed te zorgen voor uw gebit, minimaliseren we het aantal behandelingen en investeert u in een plezierige oude dag. Preventie voorkomt problemen met eten en drinken en draagt bij aan een ongehinderd sociaal leven. 

Klantvriendelijkheid

Wij vinden dat een tandartsbezoek aangenaam zou moeten zijn en hebben daarom altijd aandacht voor uw wensen. Wij staan dan ook niet voor niets bekend als een klantvriendelijke praktijk waar ook kinderen en mensen met vrees voor de tandarts graag naar toe gaan. Wij houden regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek. Klik hier voor de resultaten van het laatstgehouden onderzoek.

Preventieassistente

“Wij zijn continu gericht op verbetering van onze dienstverlening. Zo wordt mijn vak als preventieassistente steeds zelfstandiger waardoor het werk dynamisch en uitdagend blijft. De verschillende soorten behandelingen en de prettige interactie met cliënten en collega’s zorgen er bovendien voor dat elke dag weer anders is.”